Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul actual al Constanței, pe urmele lui Radu Mazăre. Afacerile în care e implicată soția sa

Primarul actual al Constanței, pe urmele lui Radu Mazăre. Afacerile în care e implicată soția sa

Primarul actual al Constanței, pe urmele lui Radu Mazăre. Afacerile în care e implicată soția sa
Sursa foto: Foto: Decebal Fagadau/ Facebook
26 Mai 2018   •   11:51

Primarul actual al Constanței calcă pe urmele predecesorului său, Radu Mazăre. Potrivit presei locale, soția edilului Decebal Făgădău tocmai a preluat o firmă împreună cu fratele viceprimarului, societate care acum pare să fie una protejată.

Apucăturile fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, nu au devenit istorie. Au devenit un obicei. Iar actualul edil al orașului de la malul mării, Decebal Făgădău, pare a fi un urmaș demn de Radu Mazăre.

Potrivit ziuaconstanta.ro, soția primarului, Monica Daniela Gaitanidis Făgădău și viceprimarul Alexandru Barbu au preluat firma Roxor Black SRL la sfârșitul anului trecut, în urma unei adunări generale a acționarilor. Monica Făgădău a primit 50% din acțiuni și a devenit și administratorul firmei care deține un restaurant cu terasă în Portul Tomis.

Societatea a fost înființată în 2015 și a fost condusă până acum de un anume Ion Ciota. Curios este că, potrivit ziuaconstanta.ro, în aprilie 2016, omul de afaceri a cerut Primăriei Constanța aviz pentru construirea unei clădiri cu sală de petreceri la parter și mezanin pe strada Baba Novac, aviz care a fost refuzat. Pe atunci, Decebal Făgădău era viceprimar. Între timp, Făgădău a preluat conducerea totală a urbei, iar în februarie 2017 Primăria a cumpărat dulciuri, portocale și jucării pentru 31.000 de copii tocmai de la firma omul de afaceri pe care nu îl lăsase să construiască.

Odată ce soția primarului a preluat societatea Roxor Black, acționariatul a luat câteva decizii importante. Și anume, sediul societății a fost mutat din incinta Portului Turistic Tomis pe șoseaua Mangaliei. Iar în port a fost deschis un punct de lucru.

Soția actualului primar al Constanței este implicată și în alte afaceri, în special în domeniul medical. Edilul nu a putut fi contactat până la această oră pentru a oferi un punct de vedere.

×
Subiecte în articol: mazare primar firma sotie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close