Antena 3 CNN Actualitate Locale Acuzații grave de malpraxis la Bârlad! Un bebeluș este în comă, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic

Acuzații grave de malpraxis la Bârlad! Un bebeluș este în comă, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic

Acuzații grave de malpraxis la Bârlad! Un bebeluș este în comă, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Mai 2017   •   14:25

Un copil de șapte luni este internat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, în comă, respirând doar cu ajutorul aparatelor. 

Mihnea a fost internat în 6 aprilie la spitalul de copii din Bârlad. Bunicul micuțului susţine că medicul de gardă a decis să îi facă băieţelului o injecţie cu antibiotic, „după care copilul a intrat în comă”, scrie observator.tv.

„În 6 aprilie, la 3 noaptea, fiica mea, care are un copil de 7 luni, a mers la Spitalul de copii din Bârlad pentru că băiatul avea temperatură. Acolo, medicul de gardă l-a consultat şi a văzut că are temperatura 39. I-a administrat o injecţie, un tratament, după care copilul a intrat în comă. A doua zi dimineaţă a fost transportat la Vaslui cu ambulanţa de unde a fost luat cu un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Sf Maria din Iaşi, intrând în comă. De atunci şi până acum, medicii se zbat pentru a-i salva viaţa. Copilul este mai bine, dar încă nu respiră singur”, a declarat pentru Observator bunicul copilului.

Bărbatul spune că medicul din Bârlad se face răspunzător de starea actuală a nepotului lui, punându-i acestuia viaţa în pericol.

Reprezentanţii spitalului spun că familia copilului nu a depus nicio plângere, însă s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: bebelus medic spital Barlad coma antibiotic
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close