Antena 3 CNN Actualitate Locale Acuzații grave după moartea primarului comunei doljene Podari. Fiul lui Constantin Gheorghiță: “Un medic celebru mi-a omorât tatăl”

Acuzații grave după moartea primarului comunei doljene Podari. Fiul lui Constantin Gheorghiță: “Un medic celebru mi-a omorât tatăl”

Acuzații grave după moartea primarului comunei doljene Podari. Fiul lui Constantin Gheorghiță: “Un medic celebru mi-a omorât tatăl”
Sursa foto: Foto: GDS.ro
25 Feb 2019   •   13:41

Primarul comunei doljene Podari, Constantin Gheorghiță, a murit la vârsta de 69 de ani, în urma unei intervenții de montare a unei valve la inimă. În timpul operației au apărut niște complicații, iar medicii nu l-au mai putut salva. 

Fiul acestuia spune că tatăl său a venit la București în urmă cu o săptămână fiindcă medicii i-au recomandat să facă această operație. El mai spune că nu a avut niciodată probleme cardiace, ci doar o problemă la picior pentru care făcea tratament. 

“Ultima dată când a fost şi-a făcut şi un set de analize, inclusiv la inima. I s-a spus că are un organism nu de aproape 70 de ani, ci de 50, că totul a ieşit bine, dar are o valvă a inimii cu probleme şi ar trebui să facă o intervenţie cardiacă minim invazivă. Tata a întrebat ce presupune asta şi i s-a explicat din punct de vedere medical cum se procedează. Doctorul i-a spus că riscul este de 1% şi l-a sfătuit să se opereze ca să nu apară complicaţii când înaintează în vârstă”, a povestit Aurel Gheorghiţă, fiul primarului, potrivit Adevărul

“L-am sfătuit să nu se opereze, să întrebăm şi alţi doctori, dar tata nu a vrut. A zis că are încredere. Şi l-am dus câteva zile mai târziu înapoi. Operaţia a costat 40.000 de lei”, a mai spus fiul primarului.

Fiul primarului a spus că medicul care l-a operat i-a omorât tatăl. 

“Un medic celebru mi-a omorât tatăl. Eu nu spun ca nu a salvat multe vieţi, dar din cauza lui au murit şi oameni. A văzut nişte analize şi, gata, a hotărât sa-l opereze. Cine este de vină că nu a văzut că avea aorta calcificată? I-au făcut toate investigaţiile cardiace posibile. Aşa au spus. Tata a vrut sa meargă, zicea ca e curat. Dar, mi-am dat seama ca şi acolo actul medical lasă de dorit, este un hotel de lux unde ai condiţii bune dar poţi ieşi între patru scânduri”, a adăugat Aurel Gheorghiţă. 

×
Subiecte în articol: medic fiul
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close