Antena 3 CNN Actualitate Locale Acuzații grave la adresa directorului unei şcoli din Galați. „A tras-o de păr şi a dat-o cu capul de pupitru”

Acuzații grave la adresa directorului unei şcoli din Galați. „A tras-o de păr şi a dat-o cu capul de pupitru”

Acuzații grave la adresa directorului unei şcoli din Galați. „A tras-o de păr şi a dat-o cu capul de pupitru”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Iun 2017   •   23:46

O elevă de 13 ani, din Galaţi, îl acuză pe directorul şcolii unde învaţă că a agresat-o şi are şi un certificat medico-legal care atestă loviturile. De cealaltă parte, cadrul didactic neagă acuzaţiile şi spune că fata a alunecat şi a căzut.

„A venit domnul director, a luat-o şi mi-a tras-o de păr şi a dat-o cu capul de pupitru, ulterior fata acuzând două lovituri la cap şi una la şold pentru care s-a scos certificat medico-legal. A spus că s-a răzbunat pe toate mizeriile făcute de fetiţa mea în incinta şcolii”, a povestit mama elevei.

Întrebată despre ce mizerii este vorba, femeia a afirmat că directorul şcolii i-a spus că fiica ei ar fi întreţinut relaţii sexuale în instituţie, cu un coleg, motiv pentru care i s-ar fi scăzut nota la purtare.

Femeia a precizat că a depus plângere la Poliţie, iar marţi a înştiinţat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, care a demarat o anchetă.

Directorul şcolii, care este şi profesor de istorie, se apără şi spune că nu a lovit-o pe elevă.

„Nu a fost o agresiune. În momentul în care a venit de pe culoar, a intrat în fugă în clasă. Eleva a trecut pe lângă mine, a făcut o fentă, s-a dus peste prima bancă, a căzut banca peste ea, am săltat-o de acolo şi cam despre asta a fost absolut totul”, a explicat Florin Cernat, directorul Şcolii Mihai Viteazul din Galaţi.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: director şcoală istorie Galați eleva batuta
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close