Antena 3 CNN Actualitate Locale Acuzații grave la spitalul de copii din Sibiu: „Le dau să mănânce cât să nu moară” - VIDEO

Acuzații grave la spitalul de copii din Sibiu: „Le dau să mănânce cât să nu moară” - VIDEO

Acuzații grave la spitalul de copii din Sibiu: „Le dau să mănânce cât să nu moară” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    28 Aug 2017   •   18:01

Conducerea Spitalului de Pediatrie Sibiu a demarat o anchetă internă după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un copil mic, care stă într-un pătuţ ud şi cere mâncare.

Pe o reţea de socializare au apărut câteva fotografii şi imagini în care este reclamată lipsa de interes a infirmierelor din Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Postarea este făcută de către o femeie care apare ca locuind în Madrid, la solicitarea unei mămici care a fost internată şi care a dorit să-şi păstreze anonimatul având în vedere că s-ar putea să mai aibă nevoie de medicii sibieni.

Aşa ceva este inadmisibil. Pur şi simplu nu credeam că se poate aşa ceva. Bebeluşii, în primul rând cei părăsiţi de mame în spital sau cei lăsaţi singuri, sunt chinuiti mult prea mult, jigniţi în cel mai jalnic mod. (…) Lucrul cel mai dureros este că sunt lăsaţi să rabde de foame şi stau neschimbaţi de pampers până la schimbarea turei. Infermierele schimbă pampersul bebeluşilor dimineaţa, înainte de vizita doctorilor. Sunt schimbaţi de haine tot atunci, în rest nu contează că stau uzi sau murdari. Le dau să mănânce cât să nu moară”, se arată în mesajul respectiv.

×
Subiecte în articol: Sibiu spital copii ancheta copii mancare
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close