Antena 3 CNN Actualitate Locale Primul adăpost pentru pisicile abandonate din România, deschis la Târgu Secuiesc. Animalele sunt adunate de pe străzi și oferite spre adopție

Primul adăpost pentru pisicile abandonate din România, deschis la Târgu Secuiesc. Animalele sunt adunate de pe străzi și oferite spre adopție

S-a deschis primul adăpost pentru pisicile abandonate din România, la Târgu Secuiesc, unde sunt așteptați mulți vizitatori.

Primul adăpost pentru pisicile abandonate din România, deschis la Târgu Secuiesc. Animalele sunt adunate de pe străzi și oferite spre adopție
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   12:52

Un adăpost unic în România, destinat pisicilor fără stăpân, a fost inaugurat săptămâna trecută, la Târgu Secuiesc, informează We Radio Sfântu Gheorghe.

"Am inaugurat primul adăpost pentru pisicuțe din România. Adăpostul de pisici Lénard-Benji este bine dotat pentru tratamentul, convalescența, cazarea și îngrijirea pisicuțelor, iar în împrejurimea adăpostului este o locație de basm”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Secuiesc.

După ce pisicile sunt adunate de pe străzi, angajații adăpostului se ocupă de examinare și deparazitare, astfel încât animalele să fie date cât mai repede spre adopție.

Pe lângă câini și pisici, complexul de la Târgu Secuiesc adăpostește și măgăruși, capre, oi și două căprioare, potrivit g4media.ro.

Citește și: Cultură agricolă de 100 de hectare, distrusă de ciori. Suma pierdută de fermier este uriașă

×
Subiecte în articol: pisici Târgu Secuiesc
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close