Antena 3 CNN Actualitate Locale Adina Vălean i-a oferit primarului Dominic Fritz premiul Melina Mercouri, în valoare de 1,5 milioane de euro

Adina Vălean i-a oferit primarului Dominic Fritz premiul Melina Mercouri, în valoare de 1,5 milioane de euro

Comisarul European pentru Transport, Adina Vălean, i-a oferit primarului Timișoarei premiul Melina Mercouri, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Adina Vălean i-a oferit primarului Dominic Fritz premiul Melina Mercouri, în valoare de 1,5 milioane de euro
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Borboros    |    17 Feb 2023   •   22:24

Timișoara a devenit, de azi, Capitala Culturii Europene, iar primarul Dominic Fritz a primit, de la Adina Vălean, cecul în valoare de 1,5 milioane de euro.

"Am preluat în numele Timișoarei, de la comisarul european Adina Vălean, premiul Comisiei Europene, Melina Mercouri, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit, care au muncit la acest proiect de la prima idee din 2010, până în ziua de azi.

Le mulțumesc celor care au crezut în capitală și atunci când totul părea de prisos”, susține Dominic Fritz.

Citește și: Nicolae Ciucă, prezent la deschiderea Capitalei Culturii Europene. Președintele Klaus Iohannis nu a venit la Timișoara

Dominic Fritz a mai adăugat că Timișoara are obiective mari, iar acesta va fi anul în care va "lumina" întreaga Europă.

"Timișorenii vor străluci, nu am niciun dubiu. Seara asta ne arată că putem orice atunci când suntem împreună ca o comunitate.

Să avem ambiții mari, să punem umărul și să țintim sus. Timișoara, ăsta e anul nostru. Rescriem povestea și luminăm prin noi Europa!”, a încheiat primarul.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close