Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent de 13 ani, găsit mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta-Turnu Severin

Adolescent de 13 ani, găsit mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta-Turnu Severin

Caz șocant în Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un adolescent de 13 ani a murit, după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități.

Adolescent de 13 ani, găsit mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta-Turnu Severin
Sursa foto: Hepta
de Adriana Drăghici    |    08 Noi 2022   •   08:19

La fața locului, s-au deplasat echipaje de Poliție și unul al Ambulanței. Din păcate, pentru adolescentul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic. 

Minorul a murit pe loc în urma căderii în gol de la aproximativ 7-8 metri, după ce s-a izbit direct de pământ. 

"Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității. 

Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața. 

Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea", a declarat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți.

Oamenii legii au deschis, în acest caz, o amplă anchetă, pentru a se stabili cauzele în care adolescentul a murit.

Principala pistă luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii, căci există indicii care ar arăta că băiatul s-ar fi certat, pe parcursul zilei, cu prietena sa.

"La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din municipiu. 

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe. 

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. 

De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", informează un comunicat de presă al Poliţiei Mehedinţi.
 

×
Subiecte în articol: maternitate mort cazut
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close