Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent de 15 ani a murit, după s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și s-a izbit de un stâlp. Un alt tânăr, grav rănit

Un adolescent de 15 ani a murit, după s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și s-a izbit de un stâlp. Un alt tânăr, grav rănit

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit, în Buzău, după ce s-ar fi urcat la volanul unei mașini și s-a izbit violent de un sâlp aflat pe marginea drumului. Băiatul nu avea părinți și era crescut de un unchi bolnav.

Un adolescent de 15 ani a murit, după s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și s-a izbit de un stâlp. Un alt tânăr, grav rănit
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Adrian Bonciu    |    01 Dec 2023   •   13:24

Tragedia s-a produs pe un drum din localitatea Costeşti, pe direcția de mers către Smeeni, județul Buzău.

Potrivit primelor date, accidentul s-a petrecut după ce autoturismul, la volanul căruia s-ar fi aflat un adolescent de 15 ani, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Din păcate, în urma impactului, adolescentul de 15 ani a murit, iar cel care se afla cu el în mașină, un tânăr de 18 ani, din localitatea Costești, a fost grav rănit.

Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Cod roșu de inundații în mai multe județe din țară. Lista zonelor vizate

Băiatul care a decedat nu avea părinți și locuia cu un unchi care se confruntă cu probleme de sănătate.

Până să ajungă în grija rudei sale, adolescentul a petrecut trei ani într-un centru de plasament.

Totodată, cercetările desfășurate de polițiști au arătat că cei doi ar fi furat autoturismul din fața unei locuințe din localitatea Costești.

La sosirea polițiștilor, autoturismul era deschis și cu cheile în contact. Se pare că cei doi băieți au mers aproximativ patru kilometri, apoi s-au oprit în stâlp.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close