Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent de 14 ani, din Botoșani, sechestrat, bătut și amenințat cu moartea de doi bărbați. Poliția a intervenit abia a doua zi

Adolescent de 14 ani, din Botoșani, sechestrat, bătut și amenințat cu moartea de doi bărbați. Poliția a intervenit abia a doua zi

Un adolescent de 14 ani, din județul Botoșani, a fost sechestrat, bătut și amenințat cu moartea de către doi bărbați.

Adolescent de 14 ani, din Botoșani, sechestrat, bătut și amenințat cu moartea de doi bărbați. Poliția a intervenit abia a doua zi
Sursa foto: Pixabay.com
07 Iun 2020   •   17:23

Când a aflat de experiența teribilă prin care a trecut copilul, tatăl lui a sunat imediat la 112.

Se pare că incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Dângeni. Băiatul mergea pe o stradă din comună, alături de două fete, iar la un moment dat a trecut prin fața unei case.

Doi bărbați de 30, respectiv 35 de ani, au ieșit de acolo și l-au tras cu forța înăuntru, potrivit Monitorul de Botoșani.

„Se plimba cu două prietene pe stradă, era ora opt seara, iar la un moment dat, cei doi l-au tras în curte şi i-au reproşat că el este cu două fete şi nepotul lor cu niciuna şi au început să îl lovească”, povesteşte tatăl copilului.

Băiatul a trăit mai apoi niște clipe de coșmar. I-a fost luat telefonul și a fost amenințat cu o secure. Mai mult, o fost lovit de multe ori cu pumnul.

„M-au lovit peste faţă cu pumnul, mi-au tăiat tricoul cu securea şi o ţineau deasupra mâinii mele şi spuneau că îmi taie degetele”, a povestit tânărul.

Spre miezul nopții, băiatul a reușit să scape, păcălindu-și răpitorii că merge până în curte fiindcă are nevoie la toaletă. Adolescentul a luat-o, de fapt, la fugă și nu s-a oprit până nu a ajuns la tatăl lui.

Tatăl băiatului a cerut ajutorul polițiștilor, însă până dimineața niciunul nu a intervenit. “La 112 mi-au spus că sunt două echipaje, care erau plecate la alte cazuri și să ne calmăm și să ne liniștim”.

Abia a doua zi dimineața au intervenit polițiștii.

„Politiştii din cadrul IPJ Botoşani efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în funcţie de rezultate se vor dispune măsuri. Legat de modul de intervenție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, iar la finalizarea acestora vom informa opinia publică cu privire la măsurile luate”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close