Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent din Doicești, Dâmbovița, a terorizat întreaga comunitate. Îi punea pe vecini să își dea palme sau să facă flotări și îi filma

Un adolescent din Doicești, Dâmbovița, a terorizat întreaga comunitate. Îi punea pe vecini să își dea palme sau să facă flotări și îi filma

Un adolescent de 17 ani din localitatea dâmboviţeană Doiceşti a terorizat întreaga localitate! Îi punea pe vecini să îşi dea palme sau să facă flotări, îi filma, iar apoi posta imaginile pe internet.

Un adolescent din Doicești, Dâmbovița, a terorizat întreaga comunitate. Îi punea pe vecini să își dea palme sau să facă flotări și îi filma
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    03 Aug 2022   •   09:36

Câteva minute de şmecherie se pot transforma în câţiva ani de puşcarie. Teribilismul unui puşti de 17 ani din Dâmboviţa, care a ţinut morţiş să le arate prietenilor de pe TikTok cât este de tare, l-a adus într-o celulă a poliţiei. Acuzaţiile sunt foarte grave: ultraj, lovire, şantaj şi tâlhărie. Toate filmate. Filmuleţele sunt acum principalele probe împotriva lui. 

La 17 ani, băiatul este cunoscut de polițiștii din tot județul. Fără teama unor consecinţe, tânărul își umilește vecinii, punându-i să își dea palme sau să facă flotări. Totul este filmat și publicat pe pagina lui de Instagram.

Vizați sunt inclusiv cei care trec pe lângă tânăr și "uită" să îl salute. Asta deși nici măcar nu îl cunosc.

Apogeul a fost atins când, luna trecută, a spart un magazin dintr-o comună vecină, cu ajutorul unui alt minor. A furat atunci peste 160 de pachete de țigări, dar și 200 de lei. Apoi şi-a arătat supremul dispreţ faţă de lege.

Băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, iar tatăl său ar fi recidivist. Îşi va petrece noaptea în arest. Apropiații spun, însă, că tânărul încearcă să ajungă pe drumul cel bun.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru șantaj, ultraj contra bunelor moravuri, tâlhărie și lovire sau alte violențe. Fenomenul devine îngrijorător. Scăpați din mâna familiei, tot mai mulţi adolescenţi ajung în anturaje greşite şi comit infracţiune după infracţiune.

×
Parteneri
Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Atenţie la o trădare
x close