Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce a făcut un adolescent de 15 ani care s-a ales cu trei dosare penale în doar câteva ore

Ce a făcut un adolescent de 15 ani care s-a ales cu trei dosare penale în doar câteva ore

Un adolescent de 15 ani din Odobești a reușit o performanță nedorită.  Acesta s-a ales cu mai multe dosare penale în doar câteva ore. 

Ce a făcut un adolescent de 15 ani care s-a ales cu trei dosare penale în doar câteva ore
Sursa foto: pixabay.com
de Adi Bonciu    |    17 Mai 2023   •   10:33

Aventurile tânărului au început ieri seara, în jurul orei 20.00 atunci când tânărul s-a urcat la volan și a plecat la plimbare prin oraș. A parcat autoturismul într-o stație de autobuz, iar acest lucru a atras atenția unui echipaj al Poliției Odobești, aflat în patrulare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ulterior, aproape de miezul nopții un alt echipaj al poliției, care desfășura activități pe linie rutiera au depistat în trafic același autoturism. De data aceasta conducătorul a refuzat sa oprească la semnalele agenților, care au pornit în urmărirea acestuia.

La o intersecție minorul a pierdut controlul mașinii și ieșit în decor. În urma accidentului, atât minorul care conducea, cât și un prieten aflat pe scaunul din dreapta au fost răniți ușor ți transportați la spital.

Citește și: Un băiat de 16 ani a pătruns într-un liceu din Craiova cu un cuțit de 28 cm! Tânărul nu era elev al instituției

În cauză a fost întocmit un alt dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

×
Subiecte în articol: adolescent dosar penal
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close