Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre adolescentul găsit mort într-o pădure din Cluj. Băiatul locuia cu bunica, iar părinții erau divorțați

Noi detalii despre adolescentul găsit mort într-o pădure din Cluj. Băiatul locuia cu bunica, iar părinții erau divorțați

Au ieșit la iveală noi detalii despre adolescentul de 17 ani, găsit fără suflare într-o pădure din județul Cluj. Băiatul locuia cu bunica, iar părinții erau divorțați.

Noi detalii despre adolescentul găsit mort într-o pădure din Cluj. Băiatul locuia cu bunica, iar părinții erau divorțați
Sursa foto: Hepta
de Bianca Timșa    |    17 Oct 2023   •   18:46

Băiatul de 17 ani a fost găsit fără viață pe 16 octombrie, în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie, județul Cluj, de către o femeie care a sunat la 112.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fata locului, unde au văzut ca cele sesizate se confirmă.

"În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Citește și: "Aici s-a terminat tot, prietenul meu drag". El este Timotei, tânărul din Arad care a murit în urma unui accident teribil de motocicletă 

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale", a transmis IPJ Cluj.

Din primele informații, băiatul a fost găsit cu o pungă trasă pe cap și lipită cu bandă izolatoare.

Se pare ca adolescentul suferea de depresie și și-ar fi pus capăt zilelor. 

După ce părinții lui au divorțat, băiatul a rămas cu bunica și cu sora geamănă, vecinii având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

"Copilul nu avea prieteni. Vara, el mergea la mama lui în Germania. Bunica i-a crescut pe copii. Ieri dimineață s-a trezit și s-a dus la școală, dar nu a mai venit acasă", a spus un vecin.

"Era un băiat cuminte. Nu s-a auzit în sat nimic rău despre el. În urmă cu puțin timp a fost plecat în străinătate, la mama lui", a spus un alt vecin.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și urmeaza sa se stabilească  cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

×
Subiecte în articol: adolescent mort Cluj
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close