Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent din Gorj a urcat în mașina unui necunoscut și a fost agresat de bărbatul care se afla la volan, dar nu avea permis de conducere

Un adolescent din Gorj a urcat în mașina unui necunoscut și a fost agresat de bărbatul care se afla la volan, dar nu avea permis de conducere

Un tânăr în vârstă de 18 ani din județul Gorj a fost luat la autostop de un șofer și a fost agresat. Bărbatul conducea autoturismul fără a deține permis de conducere.

Un adolescent din Gorj a urcat în mașina unui necunoscut și a fost agresat de bărbatul care se afla la volan, dar nu avea permis de conducere
Sursa foto: Getty Images/ Liudmila Chernetska
de Roxana Mihăiescu    |    05 Oct 2023   •   16:16

Incidentul a avut loc pe data de 3 octombrie. Adolescentul, originar din comuna Vladimir, județul Gorj, a urcat în mașina unui necunoscut. Pe drum, șoferul respectiv ar fi oprit lângă un râu și l-a violat.

Tânărul a sunat la Poliție pentru a povesti cele întâmplate. El a mărturisit că șoferul l-a atins în zonele intime, apoi l-a violat.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de un tânăr de 18 ani, din comuna Vladimir, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:00, un bărbat necunoscut l-ar fi luat la ocazie cu mașina, iar pe parcursul drumului, l-ar fi atins în zona intimă. La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi oprit în zona râului Galbenu din orașul Novaci, iar tânărul de 18 ani ar fi coborât“, relatează Poliția.

Bărbatul nu deținea un permis de conducere

În vârstă de 45 de ani, individul a fost identificat de oamenii legi, care au descoperit că acesta a condus pe drumuri publice fără a deține permis de conducere. 

”Bărbatul de 45 de ani ar fi întreținut relații sexuale, neconsimțite, cu tânărul de 18 ani. După administrarea probatoriului, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere. Bănuitul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, fiind respinsă de către instanța de judecată“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Gorj. 

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, însă instanța de judecată a respins solicitarea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: tanar Gorj
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close