Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă de 14 ani ucisă cu sânge rece de un tânăr care o curta

Adolescentă de 14 ani ucisă cu sânge rece de un tânăr care o curta

I-a cerut prietenia, dar pentru că l-a refuzat a ucis-o! Este alertă în Bihor, unde un tânăr de 28 de ani a ucis o adolescentă de 14 ani şi a fugit. Fata a fost omorâtă chiar la ea acasă. Se pare că tânărul a încercat să o curteze, dar minora l-a refuzat. Aşa că bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. După ce a comis crima, atacatorul a sunat-o pe mama fetei şi i-a povestit ce a făcut.

Adolescentă de 14 ani ucisă cu sânge rece de un tânăr care o curta
de Alexandra Dima    |    23 Mar 2022   •   09:11

Update ora 11.30  După aproape 12 ore de cautari, criminalul a fost prins şi dus la parchet pentru declaraţii. Procurorul Parchetul de pe lângă tribunalul Bihor spune că fapta a fost comisă pe fondul geloziei.

Ştirea iniţială - Tragedia s-a produs marți, în jurul prânzului, într-o colonie de rromi din localitatea bihoreană Ciocaia. Totul s-a întâmplat după ce părinții fetei au plecat la muncă și cele două surori mai mici, la școală. Atunci, tânărul de 28 de ani a intrat peste fată în casă şi a vrut să o convingă să îl accepte ca iubit, însă fata l-a refuzat. De aici ar fi izbucnit conflictul între cei doi.  

Dupa ce a ucis-o, prin multiple lovituri în zona capului, tânărul a sunat-o pe mama fetei și i-a mărturisit crima, apoi s-a făcut nevăzut.  

Mama tânărului spune că nu își explică gestul băiatului și crede că s-ar ascunde în satul vecin, unde ar avea rude.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost transportat la Insitututul de medicină legală, iar mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizate pentru a-l găsi pe criminal. 

În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infranctiunii de omor sub coordonarea procurorului de caz de pe langa tribunalul Bihor. Anchetatorii vor audia astăzi și alți martori pentru a descoperi ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest extrem, a declarat Gligor Sabău – prim-procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Suspectul a fost identificat și în prezent este căutat de autorități pe raza localității Diosig, unde s-ar ascunde. El este de asemenea, dat în consemn la frontieră. 

 

×
Subiecte în articol: Bihor crimă
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close