Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă din Botoşani, violată de tată şi fraţi cu acordul mamei sale

Adolescentă din Botoşani, violată de tată şi fraţi cu acordul mamei sale

Caz cutremurător într-o comună din Botoşani. O adolescentă de doar 15 ani ar fi fost violată de tatăl şi de ce trei fraţii ai săi cu acordul mamei.

Adolescentă din Botoşani, violată de tată şi fraţi cu acordul mamei sale
Sursa foto: Agerpres
de Mariana Zaharia    |    07 Oct 2022   •   09:52

Fata de 15 ani a fost abuzată sexual de tată şi de cei trei fraţi ai săi, la mijlocul lunii iunie, în comuna Unţeni.

După aproape patru luni de cercetări, polițiștii și procurorii au ajuns la concluzia că mama fetei ar fi știut tot timpul ce se întâmplă, dar a preferat să tacă pentru a nu avea scandal cu soțul și pentru a primi în continuare bani de la fiii ei.

Prin urmare, mama adolescentei, în vârstă de 38 de ani, a fost pusă sub urmărire penală. 

Femeia este cercetată pentru complicitate la agresiune sexuală în formă continuată, complicitate la viol în formă continuată, dar şi pentru trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, tatăl ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei frați, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora. Cei patru suspecți au fost prezentați în fața instanței de judecată și arestați preventiv pentru 30 de zile, însă hotărârea instanței a fost contestată la Tribunal, potrivit monitorulbt.ro

×
Subiecte în articol: adolescenta Botoșani
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close