Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii cutremurătoare despre eleva olimpică găsită moartă în pădure

Detalii cutremurătoare despre eleva olimpică găsită moartă în pădure

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea misterioasă a unei fete de 15 ani, din Vâlcea. Fata a fost găsită fără suflare în localitatea Oteșani.

Detalii cutremurătoare despre eleva olimpică găsită moartă în pădure
Sursa foto: antena3
21 Mai 2020   •   08:05

Tânăra le-a spus părinților că merge să își cumpere o înghețată dar a ajuns să petreacă pe un deal din apropierea casei cu o prietenă și patru bărbați. 

Unul din bărbați este căsătorit și are 3 copii, iar cu un alt individ în vârstă de 30 de ani fata ar fi întreținut relații sexuale. 

După zeci de ore de audieri, anchetatorii au reușit să descopere traseul făcut de Denisa. Adolescenta de 15 ani s-a întâlnit cu o prietenă și 4 bărbați pe un deal din apropierea locuinței sale. Deși au petrecut împreună, niciunul nu poate explica moartea fetei. 

În timpul petrecerii, unul dintre bărbați, care este și căsătorit, a plecat cu Denisa la plimbare. El este ultimul care a văzut-o pe fată în viață. 

Polițiștii au căutat-o în toată localitatea dar Denisa a fost de negăsit. Mai mult decât atât anchetatorii au fost induși în eroare pentru că fata apărea ca fiind activă pe rețelele de socializare. 

Trupul neînsuflețit a fost găsit de o localnică, ce aduna ierburi din pădure. Descoperirea macabră a fost făcută chiar în apropiere de locul petrecerii.

Lângă ea a fost găsită și o pungă de înghețată, motiv pentru care părinții nu cred în varianta sinuciderii. Aceștia recunosc însă că știau de anturajul fetei. 

×
Subiecte în articol: denisa unchiasu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close