Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă din Gorj, violată într-o mașină, apoi amenințată și șantajată

Adolescentă din Gorj, violată într-o mașină, apoi amenințată și șantajată

O adolescentă în vârstă de 16 ani din comuna Urdari, județul Gorj, a fost violată, apoi șantajată și amenințată să tacă. Agresorul a fost reținut.

Adolescentă din Gorj, violată într-o mașină, apoi amenințată și șantajată
Sursa foto: Getty
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2021   •   16:19

Potrivit Polițției Gorj, bărbatul bănuit că a violat-o pe copila de 16 ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari.

Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din comuna Urdari. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 28 iulie a.c., tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, cu o tânără de 16 ani, din comuna Urdari, în timp ce se aflau în interiorul unui autoturism”, spun reprezentanții Poliției Gorj.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

La data de 31 iulie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 20 de ani, din comuna Urdari, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 28 iulie, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, cu o tânără de 16 ani, din comuna Urdari, în timp ce se aflau în interiorul unui autoturism. În cauză polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 

×
Subiecte în articol: Gorj viol
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close