Antena 3 CNN Actualitate Locale O adolescentă a fost împușcată în față, sub privirile trecătorilor, la Râmnicu Sărat! Atacatorul, de 18 ani, a folosit un pistol de tip airsoft

O adolescentă a fost împușcată în față, sub privirile trecătorilor, la Râmnicu Sărat! Atacatorul, de 18 ani, a folosit un pistol de tip airsoft

O adolescentă de 14 ani a fost împușcată în față, cu un pistol de tip airsoft, de un tânăr de 18 ani. Incidentul a avut loc în municipiul Râmnicu Sărat.

de Adrian Bonciu    |    08 Iun 2023   •   09:33

În noaptea de 6 spre 7 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 41 de ani, din Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că fiica sa, o minoră de 14 ani, a fost rănită la nivelul feței cu un pistol tip airsoft.

Imediat după sesizare, la fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică și de investigații criminale care, în urma cercetărilor, au stabilit că utilizatorul pistolului de tip airsoft este un râmnicean în vârstă de 18 ani.

Tânărul ar fi utilizat pistolul îndreptându-l spre partea vătămată, pe motiv că minora ar fi refuzat să dialogheze cu un cunoscut al acestuia, împrejurare în care proiectilul pistolului i-ar fi provocat tinerei o leziune în zona feței.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

×
Subiecte în articol: Ramnicu Sarat pistol airsoft
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close