Antena 3 CNN Actualitate Locale "E tragic!". O fată de doar 16 ani a murit chiar la petrecerea organizată de ziua ei! Le-a spus prietenilor că merge să se odihnească

"E tragic!". O fată de doar 16 ani a murit chiar la petrecerea organizată de ziua ei! Le-a spus prietenilor că merge să se odihnească

Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Ploiești, care urma să împlinească zilele următoare 16 ani. Aceasta a fost găsită fără suflare în camera sa, chiar în timpul petrecerii date în cinstea zilei ei de naștere.

de Cristi Georgescu    |    17 Oct 2023   •   09:47

Potrivit unor surse din anchetă, fata urma să împlinească 16 ani în doar câteva zile. Și-ar fi invitat în avans mai mulți prieteni în apartament, unde au consumat și alcool. La un moment dat, tânăra le-a spus amicilor ei ca merge să se odihnească puțin, dar nu a mai revenit.  

După aproape un ceas, invitații au mers să vadă ce se întamplă, dar fata nu a mai reacționat. Au sunat-o imediat pe mama sa, care a și cerut ajutor la 112. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, adolescenta nu a mai putut fi readusă la viață.    

Mama fetei, o profesoară de engleză din oraș, care nu era în apartament în timpul petrecerii, a ajuns într-un suflet acasă, însă era mult prea târziu.  

La fața locului a ajuns și autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă, de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, fata a murit. 

Citește și: O fată de 16 ani a murit la o petrecere pe care o organizat-o acasă, în Ploiești. Detalii din ancheta polițiștilor

Surse din anchetă au povestit că în apartamentul în care tinerii au petrecut până târziu în noapte au fost găsite mai multe sticle cu băutură. 

”Era o fată așa de ordonată... Mie îmi pare tare rău! Ce să vă zic, e tragic!”, spun vecinii.  

 Pe trupul neînsuflețit transportat la serviciul de medicină legală nu au fost găsite urme de violență. 

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.   

Deși era supraponderală, surse din anchetă spun ca tânăra nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. 

”La data de 14 octombrie, în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.  

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.  

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei. 

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.  

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.  

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul poliției.  

×
Subiecte în articol: Ploiești adolescenta
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close