Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescente din Lugoj dansează pe manele, pe bordul autobuzului cu care se întorc de la școală: ”Șoferul le lasă, e clar”

Adolescente din Lugoj dansează pe manele, pe bordul autobuzului cu care se întorc de la școală: ”Șoferul le lasă, e clar”

Mai multe adolescente din Lugoj au fost filmate în timp ce dansează pe manele, pe bordul autobuzului care le duce de la şcoală spre casă.

Adolescente din Lugoj dansează pe manele, pe bordul autobuzului cu care se întorc de la școală: ”Șoferul le lasă, e clar”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    Andreea Borboros    |    30 Ian 2022   •   12:14

Părinții îl acuză pe şofer că el le instigă pe adolescente şi le permite să stea unde vor.

În replică, bărbatul se apără şi spune că pur şi simplu nu le poate ţine în frâu.

Videoclipuri şi poze cu fetele au fost publicate recent pe Facebook.

Imaginile au atras imediat reacţiile mai multor părinţi şi elevi, care spun că situaţia nu reprezintă o excepţie, ci un obicei.

”Stau pe bord, vorbesc cu el, şoferul le lasă, e clar”, spune un părinte. 

”Aşa spun şi părinţii şi copii din spate, spun că fetele astea din faţă totdeauna stau pe bord şi dansează acolo şi cu șoferul. Doamne fereşte în caz de accident e foarte periculos. Aşa ceva ar trebui prevenit până nu va fi prea târziu”, a declarat un alt părinte.

Şoferul, care face cursa între Lugoj şi mai multe localităţi din jur, are o explicaţie. Spune că imaginile sunt vechi şi că nu reuşeşte să ţină în frâu adolescenţii pe care îi transportă.

 

×
Subiecte în articol: Lugoj adolescente autobuz
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close