Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi adolescenți s-au filmat în timp ce jefuiau și loveau un bătrân fără adăpost, în Neamț

Doi adolescenți s-au filmat în timp ce jefuiau și loveau un bătrân fără adăpost, în Neamț

Imagini revoltătoare vin din Neamţ. Doi minori s-au filmat în timp ce jefuiau şi loveau un bătrân fără adăpost, apoi au pus videoclipul pe reţelele de socializare. Poliţiştii s-au autosesizat şi i-au identificat.

Doi adolescenți s-au filmat în timp ce jefuiau și loveau un bătrân fără adăpost, în Neamț
Sursa foto: getty images | Paul Bradbury
de Ştefan Petrică    |    20 Ian 2023   •   10:28

Doi adolescenți s-au filmat în timp ce loveau un bărbat, fără adăpost, în vârstă de 63 de ani, din Roman și apoi au pus videoclipul pe rețelele de socializare.

Cei doi minori, în vârstă de 17 ani,  i-ar fi sustras un telefon mobil și suma de trei lei,

Polițiștii i-au identificat și reținut pe adolescenți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

”La data de 18 ianuarie, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Roman, s-au sesizat din oficiu cu privire la un material postat în mediul online, în care o persoană este agresată de mai mulți tineri și deposedată de un telefon mobil și o sumă de bani.

Citește și : Bătaie cu topoare în fața unei săli de jocuri din Buhuși. Trei persoane au ajuns la spital

Atât persoana vătămată cât și persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate de polițiști, fiind conduse la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Neamț.

×
Subiecte în articol: adolescenti furt Neamţ
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close