Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Te voi purta în suflet, copilul meu drag!” El este Adrian, tânărul care a murit nevinovat la doar 19 ani

”Te voi purta în suflet, copilul meu drag!” El este Adrian, tânărul care a murit nevinovat la doar 19 ani

Adrian a murit duminică seara, într-un tragic accident rutier, petrecut pe Dealul Biții, în afara localității Răbăgani, din Bihor.

”Te voi purta în suflet, copilul meu drag!” El este Adrian, tânărul care a murit nevinovat la doar 19 ani
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2023   •   13:28

Adrian avea doar 19 ani. Se afla pe locul din dreapta când prietenul său, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de o altă mașină care circula regulamentar.  

Din păcate, niciunul dintre cei doi tineri nu a avut nicio șansă.  

”Te voi purta în sufletul meu, copilul meu drag! Dumnezeu să îti dea odihna veșnică!”, a scris mama lui Adrian pe o rețea socială.  

”Vestea dispariției fulgerătoare a elevului nostru, B. ADRIAN, clasa a XII-a A, ne-a îndurerat profund. Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate.  

Adi, vei rămâne mereu în sufletele noastre prin inocența chipului tău, altruismul, pasiunea pentru sport și buna dispoziție, împărtășite celor din jur.  

Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a scris și conducerea LPS "Bihorul" Oradea. 

Iar mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară.  

”Doamne Isuse, nu pot să cred... atâția tineri care se duc la îngeri... sincere condoleanțe familiei și putere să poată trece peste aceasta mare durere! 

Încă o viață curmată mult prea devreme în accident rutier! Sincere condoleanțe și putere familiei greu încercate! 

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet scump! Nu am cuvinte… nu am cuvinte… Domnul să vă dea putere, părinți scumpi, că știu ca i-ați vrut doar binele! 

Off, Isuse drag, nu ne lăsa să ne pierdem mințile! Sunt prea mari durerile! Îmi aduc aminte parcă ieri la mine sau în brațele mele a început primii pași singur...”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiați.  

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close