Antena 3 CNN Actualitate Locale Afacerist din Botoșani, găsit mort în salonul de bronzat pe care îl deținea

Afacerist din Botoșani, găsit mort în salonul de bronzat pe care îl deținea

Un bărbat de 47 de ani din Botoșani a fost găsit mort în incinta salonului de bronzat pe care îl deținea.

Afacerist din Botoșani, găsit mort în salonul de bronzat pe care îl deținea
de Redacția Antena 3    |    21 Mai 2022   •   20:12

Descoperirea a fost făcută de un electrician pe care bărbatul îl chemase cu doar o oră înainte, potrivit Monitorul de Botoșani.

Atunci când a intrat în salonul de bronzat, electricianul l-a găsit pe bărbat cu fața în jos și a crezut că acesta și-a pierdut cunoștința.

A sunat la 112, iar la scurt timp, la fața locului, a ajuns un echipaj al SMURD care a constatat decesul bărbatului după ce a încercat să îl resusciteze.

"La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul",  a declarat Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului SJA-ISU.

Patronul salonului de bronzat era relativ tânăr și nu existau informații care să sugereze că acesta suferea de o afecțiune cronică.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au dispus transportarea trupului neînsuflețit la IML pentru realizarea unei necropsii care să determine circumstanțele morții.

"A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentu a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

×
Subiecte în articol: Botoșani barbat mort salon
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close