Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi afgani au fost călcaţi cu tractorul, în Timiş. Unul are şanse minime de supravieţuire

Doi afgani au fost călcaţi cu tractorul, în Timiş. Unul are şanse minime de supravieţuire

Doi migranţi afgani care au intrat ilegal în România au fost implicaţi într-un incident soldat cu rănirea gravă a unuia dintre ei. Incidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Gătaia, în judeţul Timiş.

Doi afgani au fost călcaţi cu tractorul, în Timiş. Unul are şanse minime de supravieţuire
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    07 Mai 2021   •   22:33

Un echipaj al Poliției de Frontieră i-a depistat pe cei doi afgani pe marginea șoselei care leagă Gătaia de Șemlacu Mare.

Cei doi erau răniți şi încercau să oprească o mașină. 

Polițiștii au chemat două ambulanțe, deoarece cei afganii aveau multiple leziuni. Unul prezenta numeroase traumatisme la nivelul toracelui și picioarelor, iar celălalt, doar la picioare.

Rănitul în stare gravă a fost internat sub pază la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

După ce a primit îngrijiri medicale, afganul rănit mai ușor a declarat că a trecut granița ilegal în România împreună cu mai mulți migranți și, la un moment dat, s-au oprit să se odinească pe câmp.

El şi celălalt afgan au fost călcați de un tractor în timp ce dormeau, iar ceilalți migranți au fugit, abandonându-i pe răniți.

Poliţia a început o anchetă pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: afgani tractor Timis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close