Antena 3 CNN Actualitate Locale Va fi aglomeraţie la Vama Ruse, din cauza unui protest în Bulgaria

Va fi aglomeraţie la Vama Ruse, din cauza unui protest în Bulgaria

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu anunţă că traficul va fi îngreunat în această seara în Vama Ruse, din cauza unui protest care se va desfășura pe teritoriul Bulgariei.

Va fi aglomeraţie la Vama Ruse, din cauza unui protest în Bulgaria
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Iulia Gorgorin    |    03 Aug 2022   •   15:55

Traficul va fi îngreunat miercuri seara în Vama Ruse, din cauza unui protest care se va desfășura pe teritoriul Bulgariei, anunță Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Potrivit IPTF Giurgiu, protestul urmează să aibă loc între orele 18.00 și 23.00 în zona sensului giratoriu, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse.

"În cursul zilei de astăzi, 03 august 2022, între orele 18:00 și 23:00, autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că, pe teritoriul statului bulgar, în zona sensului giratoriu, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, se va desfășura o acţiune de protest.

Din acest considerent, preconizăm că traficul prin PTF Giurgiu pe sensul de ieșire din țară se va desfășura cu dificultate și este posibil să înregistrăm timpi ridicați de așteptare.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin PTF Giurgiu, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea punctului de trecere menționat.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, politiadefrontiera.ro.

Poliţia de Frontieră Română lucrează la capacitate maximă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale, au transmis arată polițiștii români de frontieră.

Aceștia le recomandă celor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerația.

Totodată, polițiștii recomandă utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: protest Bulgaria aglomeratie Vama Ruse
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close