Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui a mers la primar să ceară ajutorul de înmormântare în avans: ”La ce-mi trebuie bani pe lumea cealaltă?”

Un bărbat din Vaslui a mers la primar să ceară ajutorul de înmormântare în avans: ”La ce-mi trebuie bani pe lumea cealaltă?”

Un bărbat din satul Băcești, județul Vaslui, a stârnit un adevărat scandal la Primărie, după ce a solicitat ajutorul de înmormântare în avans.

Un bărbat din Vaslui a mers la primar să ceară ajutorul de înmormântare în avans: ”La ce-mi trebuie bani pe lumea cealaltă?”
Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    13 Dec 2023   •   10:23

Primarul Horațiu Cărăușu nu și-a dat seama dacă este o glumă sau nu, astfel că a fost nevoit să verifice legalitatea cererii.

Bărbatul a început să devină din ce în ce mai iritat și a ridicat tonul, încât edilul a fost nevoit să sune la Curtea de Conturi pentru a verifica dacă acest lucru se poate, însă primarului i s-a interzis să facă acest lucru.

Citește și: Un român s-a inspirat de pe internet pentru a sparge o bancă, în Mediaş, însă a primit o notă de plată de peste 200.000 de lei 

”La ce-mi trebuie bani pe lumea cealaltă? Eu îi vreau acum cât trăiesc. Și dacă e un drept al meu, de ce să nu beneficiez în timpul vieții?”, a spus bărbatul, notează newsbv.ro.

Ajutorul de înmormântare se acordă de obicei de Casa de Pensii, dacă persoana decedată a fost asigurată sau a avut o pensie.

În prezent, contravaloarea acestuia este de 6.785 de lei.

×
Subiecte în articol: ajutor înmormântare Vaslui primarie
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close