Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal cu capete sparte la alegerile locale, într-o comună din județul Constanța

Scandal cu capete sparte la alegerile locale, într-o comună din județul Constanța

Alegerile parțiale din județul Constanța se lasă cu capete sparte! Amintim că pe data de 11 iunie a.c. au loc alegeri pentru desemnarea primarului comunei Nicoale Bălcescu, iar cu câteva zile înainte de scrutin, spiritele s-au încins teribil intre susținătorii principalilor candidați la primărie - Nicolae Ciocănete și Dumitru Timofte.

Scandal cu capete sparte la alegerile locale, într-o comună din județul Constanța
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2017   •   14:27

Astfel, după ziua de miercuri, un bărbat a ajuns în atenția medicilor cu plăgi în zona capului, urlând, din câte susțin martorii, că ar fi luat bani de la unul dintre candidați, Dumitru Timofte, "să cumpere lumea", scrie replicaonline.ro.

Alte persoane implicate în bătaia de miercuri ar fi Claudiu Călugăru și Gheorghe Scripnic (finul unuia dintre candidați). Mai mult, în toată această nebunie de campanie electorală aflată la final, a fost acuzat inclusiv șeful de post, Ionel Muşat, că ar închide ochii la "mita electorală" pe care ar împărți-o oamenii unuia dintre candidați.

Totodată, un scandal a izbucnit și între doi soți, întrucât fiecare avea un alt cadidat preferat, aici intervenind și fratele femeii cât și alte persoane, dar nici o victimă nu a rămas internată în spital. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: alegeri locale
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close