Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă cu bombă la Spitalul Municipal din Dorohoi. Angajații au primit amenințarea prin mail

Alertă cu bombă la Spitalul Municipal din Dorohoi. Angajații au primit amenințarea prin mail

A fost alertă cu bombă la Spitalul Municipal din Dorohoi, în această după amiază. Angajații unității au primit amenințarea prin mail, în care era precizat faptul că mai multe bombe ar fi fost amplasate în diferite locații.

Alertă cu bombă la Spitalul Municipal din Dorohoi. Angajații au primit amenințarea prin mail
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Cătălin Onofrei    |    Ioana Mircea    |    27 Aug 2023   •   16:22

Spitalul Municipal Dorohoi a fost astăzi ţinta unei amenințări cu bombă. Alerta a fost dată în jurul orei 13.00, după ce angajații spitalului au primit un mesaj pe email în care se menționa că, sunt mai multe bombe amplasate în diferite locații.

Reprezentanții spitalului au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie și jandarmerie care au luat măsuri de securizare a zonei. Totodată a fost sesizată, conform protocolului în astfel de cazuri, unitatea antiteroristă din cadrul Serviciului Român de Informații.

Citește și: Amenințare cu bomba la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Vâlcea

În ultimele zile au fost mai multe amenințări cu bombă, în toată ţara, venite prin intermediul poștei electronice, care, ca și în cazul Spitalului Dorohoi scria că "am depus multe bombe în spitale, vor exploda, multă lume va deceda".

"Conducerea spitalului s-a mobilizat. Au fost anunțate autoritățile competente. S-au luat măsuri în incinta spitalului. Au fost chemați de acasă mai mulți angajați ai firmei de pază. S-au interzis victime în spital, cu excepția urgențelor", a declarat Valerian Andrieș, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

Ca și la Dorohoi, niciun spital din ţară, vizat de amenințări, nu a evacuat bolnavii şi personalul.

×
Subiecte în articol: alerta bomba spital Dorohoi
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close