Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Braşov! Două fete de 13 ani, date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râșnov. Dacă le vedeţi, sunaţi la 112!

Alertă în Braşov! Două fete de 13 ani, date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râșnov. Dacă le vedeţi, sunaţi la 112!

Polițiștii brașoveni sunt în alertă, vineri seara, după ce două fete în vârstă de 13 ani au plecat de la Casa de Tip Familial Brebenel, din Râșnov, și nu s-au mai întors. Dacă le vedeţi, sunaţi la 112!

Alertă în Braşov! Două fete de 13 ani, date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râșnov. Dacă le vedeţi, sunaţi la 112!
Sursa foto: monitorulexpres.ro
de Claudia Popovici    |    23 Dec 2022   •   19:40

Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 13 ani, și Ramona-Elena Văsii, tot în vârstă de 13 ani, au plecat de bunăvoie vineri, în jurul orei 13.30, din Casa de Tip Familial Brebenel, din localitatea Râșnov, fără a se cunoaște destinația și nu au mai revenit până în prezent.

Gabriela-Mihaela Repede are 1,60 metri înălțime, 45-50 kg greutate, păr lung, tuns retro, culoare șaten, ochi căprui, ten deschis, constiție atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare bej și încălțăminte de culoare albă.

Ramona-Elena Văsii are 1,60 metri înălțime, 45-50 kg greutate, păr șaten închis, ochi verzi, ten deschis, constituție atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare gri și ghete de culoare neagră, având asupra sa un ghiozdan de culoare negru cu alb, notează monitorulexpres.ro

Persoanele care pot furniza informații cu privire la cele două fete sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close