Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Gorj: un bărbat a fost împușcat în burtă cu pistolul de un agresor care a fugit | Poliția l-a căutat toată noaptea

Alertă în Gorj: un bărbat a fost împușcat în burtă cu pistolul de un agresor care a fugit | Poliția l-a căutat toată noaptea

Un incident grav s-a petrecut vineri noaptea într-o localitate din județul Gorj.

Alertă în Gorj: un bărbat a fost împușcat în burtă cu pistolul de un agresor care a fugit | Poliția l-a căutat toată noaptea
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   10:40

Un bărbat a fost împușcat cu un pistol de un individ dintr-o comună învecinată.

Victima a lovită în picioare și în abdomen.

Poliția a organizat filtre pentru prinderea pistolarului.

Conform unor informații încă neconfirmate oficial, acesta ar fi un recidivist care la începutul anilor 2000 a incendiat mai multe mașini de poliție.

Citește și: Reglare de conturi cu focuri de armă, sub ochii copiilor, în cartierul Rahova din București

"La data de 14 iulie a.c., ora 23:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 49 de ani în legătură cu faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale din localitatea Turcinești și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare. 

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea agresorului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor", au comunicat autoritățile.

×
Subiecte în articol: Bumbești-Jiu Dăneşti Gorj Turcinești
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close