Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Bacău! Polițiștii sunt în căutarea unui bărbat acuzat că a vrut să fure o fetiță de pe stradă

Alertă în Bacău! Polițiștii sunt în căutarea unui bărbat acuzat că a vrut să fure o fetiță de pe stradă

Alertă în Bacău! Polițiștii sunt în căutarea unui bărbat acuzat că a vrut să fure o fetiță de pe stradă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Sep 2019   •   08:37

Este alertă în municipiul Oneşti din judeţul Bacău după ce o fetiţă de numai 10 ani era să fie răpită de pe stradă. 

Poliţiştii caută un bărbat de aproximativ 45 de ani care este acuzat de tatăl copilei că a luat-o cu forţa în braţe si intenţiona să o ducă la el acasă. 

Fetiţa, care plecase de acasă, la mătuşa ei din blocul vecin, a început să strige şi să se zbată. A fost auzită de o vecină care, din întâmplare, era pe o bancă din apropiere alături de copilul ei. Imediat şi femeia a ţipat la el. 

Speriat individul a fugit, iar tatăl fetiţei a postat pe Facebook întreaga poveste şi a cerut ajutor pentru prinderea indivdiului. Sesizaţi de părinte, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

IPJ Bacău a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii tentativei de lipsire de libertate. 

Mesajul tatălui copilei de pe Facebook - "Bună dimineața! Dragi părinți vreau să trag un semnal de alarmă tuturor celor ce au copii în special fete! Aseară în jurul orei 20 fică mea în vârstă de 10 ani sa deplasat la mătușa ei într-un bloc vecin, la circa 300 m bul Oituz 30 pt a ridica cv acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ: în jur de 45- 50 ani cărunt, circa 170-175 înălțime, părul în codiță prins pe creștet, prinzândo în brațe și spunându-i " te-am prins, te iau acasă", fata zbătânduse și țipând, a reușit să se elibereze și prin minune a fost ca în acel moment să strige și o doamnă care era pe bancă cu copilul în apropiere! Am sunat la 112 și în aproximativ 5 mine politia a venit la blocul nostru iar apoi la 20 min și comisari de crima organizată pt a lua declarații și căutarea acelui individ! Rog pe toți ce îmi pot furniza informații despre această persoana să-mi scrie în privat! Mulțumesc!". 
 

×
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close