Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Botoșani. Mai multe femei, atacate, bătute și jefuite de mai mulți indivizi necunoscuți

Alertă în Botoșani. Mai multe femei, atacate, bătute și jefuite de mai mulți indivizi necunoscuți

Alertă în Botoșani. Mai multe femei, atacate, bătute și jefuite de mai mulți indivizi necunoscuți
16 Dec 2016   •   08:08

Polițiștii botoșăneni sunt în alertă maximă după ce în ultimele 24 de ore în mai multe zone din municipiul Botoșani cinci femei au fost atacate de indivizi necunoscuți, iar după ce au fost bătute, au fost jefuite. Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul a început miercuri seară, când în jurul orei 17.00 o femeie în vârstă de 80 de ani, care locuiește într-un bloc de pe strada Gen. Gh. Avramescu, din municipiul Botoșani, a fost atacată în scara blocului în timp ce se îndrepta spre apartament.

Femeia a fost trântită la pământ, iar după ce a fost lovită cu sălbăticie a fost lăsată fără bijuterii, atacatorii făcându-se nevăzuți. Vecinii au găsit-o plină de sânge și au sunat la 112. Nu după mult timp, un alt apel la 112 alerta forțele de ordine. O femeie care locuiește la o casă de pe strada Împărat Traian a fost atacată de mai mulți indivizi în timp ce intra în curte. Ca și în primul caz, femeia a fost mai întâi bătută, iar apoi agresorii i-au furat poșeta și au luat-o la fugă.

Trei cazuri au fost semnalate ulterior, alte trei femei fiind atacate după lăsarea întunericului. Una dintre acestea, în vârstă de 48 de ani, se deplasa joi pe strada Pod de Piatră, unde a fost urmărită de mai mulți indivizi care, după ce au lovit-o puternic la nivelul feței, i-au furat poșeta. Imediat după ce a primit ingrijiri medicale de la medicii botoșăneni, femeia a fost transportată la o clinică de specialitate din Iași. 

Detalii pe stiri.botosani.ro

×
Subiecte în articol: alerta Politie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close