Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în București. Motivul pentru care locuitorii Capitalei ar putea rămâne fără căldură

Alertă în București. Motivul pentru care locuitorii Capitalei ar putea rămâne fără căldură

Alertă în București. Motivul pentru care locuitorii Capitalei ar putea rămâne fără căldură
28 Sep 2015   •   17:43

Bucureștenii ar putea rămâne fără căldură în prag de iarnă. Compania de stat Romgaz Mediaş somează ELCEN Bucureşti, compania care asigură cu agent termic Capitala, să îşi plătească datoriile. Dacă nu, Romgaz va opri livrările de gaze către ELCEN din 16 octombrie, scrie b365.ro.

 
Consiliul de Administraţie al Romgaz a aprobat în urmă cu câteva zile prelungirea contractului de livrare de gaze către ELCEN până în15 octombrie 2015. Compania din Mediaş precizează însă că „o posibilă continuare a relaţiilor contractuale după 15 octombrie 2015 se va putea realiza numai în condiţiile în care Electrocentrale Bucureşti va prezenta, până la data de 15 octombrie 2015, un program ferm de stingere a datoriilor restante înregistrate faţă de Romgaz”.

In cazul in care ELCEN nu va prezenta acest program de stingere a datoriilor pe care le are fata de Romgaz, livrarile de gaze naturale vor fi sistate incepand cu data de 16 octombrie 2015.

Mai multe, pe b365.ro.

×
Subiecte în articol: căldură RADET
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close