Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul evadat din spitalul de psihiatrie, căutat de mai bine de 24 de ore. Bărbatul a anunțat că vrea să-și ucidă sora

Criminalul evadat din spitalul de psihiatrie, căutat de mai bine de 24 de ore. Bărbatul a anunțat că vrea să-și ucidă sora

Criminalul evadat din spitalul de psihiatrie, căutat de mai bine de 24 de ore. Bărbatul a anunțat că vrea să-și ucidă sora
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2016   •   15:14

Update: De mai bine de 24 de ore, un criminal evadat din spitalul de psihiatrie Săpoca, Buzău, este căutat de polițiști. Bărbatul le-ar fi mărturisit angajaților de la ospiciu că vrea să-și ucidă sora, care se află în București, pentru că vrea să devină criminal în serie. În prezent, tânăra se află sub protecția oamenilor legii.

Criminalul a mai încercat să fugă odată din ospiciu, însă atunci a fost prins la timp. Acum, oamenii legii spun că au fost anunțați după patru ore de la dispariția bărbatului. Omul are la el 200 de lei și se pare că nu și-a mai luat medicamentele.

Știre inițială: Este alertă în mai multe judeţe după ce un criminal a evadat din spitalul de psihiatrie Săpoca. Poliţiştii au organizat filtre în judeţul Buzău şi l-au dat în urmărire în toată ţara.

Bărbatul era internat acolo de opt ani, după ce şi-a omorât mama. El a mai fugit din spital şi în urmă cu doi ani, dar a fost prins şi reinternat.

Polițistii au verificat cu fotografia criminalului în mână fiecare mașină din Buzău și județele învecinate.

Bărbatul care a evadat de la secția de psihiatrie Ojasca a spitalului Săpoca are 53 de ani şi este extrem de periculos. A fost condamnat pentru omor în anul 2008, după ce şi-a ucis mama. Judecătorii au decis atunci că nu avea discernământ.

Marian Trandaf este din Bucureşti şi în urmă cu opt ani în declarația dată polițiștilor după ce şi-a ucis mama a spus că vrea să devină criminal în serie. Conducerea spitalului nu a dat explicaţii despre cum a fost posibilă fuga bolnavului periculos.

×
Subiecte în articol: alerta criminal in serie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close