Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeia surprinsă de avalanşă în Munţii Vrancei a murit. Manevrele de resucitare au fost întrerupte după o oră

Femeia surprinsă de avalanşă în Munţii Vrancei a murit. Manevrele de resucitare au fost întrerupte după o oră

Femeia surprinsă de avalanşă în Munţii Vrancei a murit. Manevrele de resucitare au fost întrerupte după o oră
03 Mar 2018   •   16:00

Update: Femeia surprinsă de avalanşă în Munţii Vrancei a murit, manevrele de resuscitare au fost întrerupte după 60 de minute.

 "Manevrele de resuscitare au fost întrerupte după aproximativ 60 minute, ele fiind fără succes, se aşteaptă medicul SAJ pentru a fi declarat decesul", au declarat reprezentanţii serviciilor de urgenţă.
 
Femeia, care se afla într-un grup, a fost surprinsă de avalanşă alături de alte două persoane, care însă au reuşit să se salveze.
 
Ea a fost găsită după mai mult de o oră de căutări în albia râului Tişiţa, unde fusese dusă de valul de zăpadă, scrie News.ro.

Știre inițială: O femeie din Focşani a fost surpinsă de avalansă, în staţiunea montană Lepşă, din Munţii Vrancei. Femeia se afla cu un grup de aproximativ 20 de persoane la momentul declanşării avalanşei, produse în zona Cheile Tişiţei.

Femeia dispărută este căutată de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, dar şi de salvatorii montani din zonă. 

De asemenea, un echipa SMURD s-a deplasat la faţa locului. 

 

×
Subiecte în articol: alerta avalansa
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close