Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Oradea! Fetiță de nouă ani, căutată de polițiști după ce plecat la plimbare cu un căţel şi nu s-a mai întors

Alertă în Oradea! Fetiță de nouă ani, căutată de polițiști după ce plecat la plimbare cu un căţel şi nu s-a mai întors

Alertă în Oradea! Fetiță de nouă ani, căutată de polițiști după ce plecat la plimbare cu un căţel şi nu s-a mai întors
de S.T.    |    30 Iul 2018   •   16:59

Polițitiștii bihoreni sunt în alertă pentru a găsi o fetiță de doar nouă ani, care a ieșit cu cățelul la plimbare în Oradea și nu a mai revenit.

Potrivit polițiștilor bihoreni, fetița a plecat în jurul orei 10:30, la plimbare cu un cățel (bichon alb) și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Burlea Andra Irina, în vârstă de nouă ani, este din comuna Lăzăreni, localitatea Miheleu și se afla în Oradea la o mătușă, care locuiește în zona Andrițoiu – Velența, scrie bihon.ro.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,45 – 1,50 m înălțime, 40 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung până la umeri, prins într-o coadă la spate, constituție slabă, vorbește neinteligibil.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou gri, pantaloni ¾ cu fustiță roz, papuci din gumă, tip sabot, cu găurele, de culoare roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Subiecte în articol: politisti Oradea Bihor politisti caine
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close