Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Vaslui! A reizbucnit războiul între clanuri. Poliţia face ample percheziţii în zonele speciale de siguranţă din Simila și Murgeni

Alertă în Vaslui! A reizbucnit războiul între clanuri. Poliţia face ample percheziţii în zonele speciale de siguranţă din Simila și Murgeni

În Vaslui a reizbucnit scandalul între clanuri. Poliția este din nou în alertă, sunt peste 19 percheziții care au fost făcute în două localități din județ.

de Paul Ciurari    |    31 Aug 2023   •   14:28

Perchezițiile au loc la Simila și Murgeni, acolo unde în urmă cu aproape două săptămâni a fost declarată zonă de siguranță publică, în urma conflictelor dintre două clanuri.

Atunci, 18 persoane au fost reținute în urma bătăii dintre cele două clanuri. Forțele de ordine au trebuit să intervină inclusiv cu focuri de avertisment în aer, iar cele 18 persoane au fost conduse la audieri, 13 dintre acestea rămânând în arest preventiv pentru 30 de zile.

Astăzi, 19 percheziții au fost ordonate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad şi urmează ca mai multe persoane să fie conduse la sediu.

Sunt investigate mai multe infracțiuni, de la tulburarea liniștii și ordinii publice, la violențe, la nerespectarea regimului armelor și munților și se încearcă stăpânirea acestui conflict pentru care a fost nevoie ca să se delimiteze zona și să fie patrule în permanență. 

La originea acestui adevărat război între clanuri se află mai multe terenuri despre care cele două familii susțin că sunt proprietatea lor. 

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close