Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit imediat

Alertă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit imediat

A fost alertă vineri după-amiază, la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, după ce a fost simțit miros de fum într-o încăpere. Din fericire, pompierii au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă.

Alertă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit imediat
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   18:05

 Echipajele ISU Cluj au fost solicitate vineri după-amiaza, pentru a efectua verificări la Spitalul de Copii de pe Calea Moților.

Alarma s-a da în jurul orei 17, după ce intr-un salon se simtea miros puternic de fum. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere pentru a verifica sursa mirosului, avand în vedere că nu se văd degajari de fum.

"Este vorba doar despre o solicitare cu privire la faptul că s-a simțit miros de fum. Echipajele noastre sunt la fața locului, însă în încăperea unde a fost indicat că a fost simțit miros de fum, nu sunt pacienți sau alte persoane (era nefolosită), și nu au fost identificate degajări de fum de către pompierii ajunși la fața locului. Se verifică acum posibile surse care ar putut fi putut să genereze mirosul de fum, pentru a evita orice situație care ar putea să apară ulterior acelui miros de fum", au transmis reprezentanții ISU Cluj, potrivit dejeanul.ro

Nu au fost identificate degajări sau surse de fum pe timpul vericărilor la fața locului, astfel ca pompierii s-au întors în subunităţi.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Român, împușcat și ucis de polițiștii din Viena, după ce i-a atacat cu un topor
x close