Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap, iar agresorii au fugit

Alertă în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap, iar agresorii au fugit

Este alertă de gradul zero în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în zona capului, duminică seara, în timp ce intervenea la un scandal reclamat la numărul de urgență 112. 

Alertă în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap, iar agresorii au fugit
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Dale    |    07 Aug 2022   •   23:39

Echipajul de la Poliția Municipiului Baia Mare s-a deplasat la locul indicat pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de romi în zona Pirită. 

Odată ajunși acolo, scandalagiii și-au "unit forțele" și au atacat pur și simplu echipajul de poliție, aruncând cu bolovani înspre oamenii legii. 

Unul dintre polițiști a fost lovit în cap cu bolovani. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Pe de altă parte, echipajele speciale ale mascaților din cadrul IPJ Maramureș și Jandarmeriei Maramureș au fost trimise în zonă. La fel, sunt mai multe echipaje de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare.

Aceștia caută persoanele implicate în scandal, deoarece toate au fugit și s-au ascuns. Agresorii vor fi cercetați pentru comiterea infracțiunii de ultraj.
 

×
Subiecte în articol: politist lovit Maramureș
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close