Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Alessia, femeia care şi-a găsit sfârşitul sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile

Ea este Alessia, femeia care şi-a găsit sfârşitul sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile

Ea este Alessia, femeia care şi-a găsit sfârşitul sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile.

Ea este Alessia, femeia care şi-a găsit sfârşitul sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile
Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2023   •   14:26

Imagini în exclusivitate din tramvaiul în care femeia din Arad a murit ieri strivită au fost prezentate miercuri, la Antena 3 CNN.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta se pregăteşte să coboare.

Tramvaiul opreşte în staţie, femeia coboară, iar vatmanul pleacă şi o trage sub roţi.  

Între timp, anchetatorii din Arad au prima explicaţie pentru tragedie. Aceştia au ajuns la concluzia că vatmanul a avut martorul verde, cel care indica închiderea uşilor, aprins în bord, iar asta îi permitea plecarea. Acesta a greşit însă că nu s-a uitat şi în oglinzi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Femeia care şi-a pierdut viaţa sub un tramvai din Arad, filmată de o cameră de supraveghere. Nu a vrut să îşi abandoneze fiica şi a pierit sub ochii ei

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar polițiștii continuă cercetările. 

Verificările se fac deocamdată in rem pentru ucidere din culpă. 

Vatmanul în vârstă de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool. 

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească.

Victima, care avea 55 de ani, a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior în care se afla fiica sa de 12 ani, cu dizabilităţi. Vatmanul nu ar fi observat-o și a plecat cu viteză din stație, iar mama a rămas cu mâna pe cărucior, prinsă între uși, apoi s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile vagonului.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Aceasta a murit patru ore mai târziu, la Spitalul Judeţean din Arad.

Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare. 

Victima nu a dat drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, până când a căzut pe liniile de tramvai.

×
Subiecte în articol: tramvai Arad scaun cu rotile
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close