Antena 3 CNN Actualitate Locale Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani moartă în accident, va fi înmormântată în rochie de mireasă: ”Avea multe de arătat în viață!”

Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani moartă în accident, va fi înmormântată în rochie de mireasă: ”Avea multe de arătat în viață!”

Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani din Pojorâta, care și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier în Telciu, va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani moartă în accident, va fi înmormântată în rochie de mireasă: ”Avea multe de arătat în viață!”
Sursa foto: Facebook / stiridinbucovina.ro
de Laura Dinu    |    12 Ian 2023   •   09:18

Tânăra, studentă în anul III la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, a murit pe loc, duminică seara, când autovehiculul în care se afla s-a izbit puternic de un autocar.  

Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 10:00, în satul natal, scrie știridinbucovina.ro. Fata va fi înmormântată în roche de mireasă.

Pagina de Facebook a Alexandrei a fost inundată de mesaje de durere.  

”Drum lin spre cer, copii frumoși! Dumnezeu să îi odihnească în liniște și pace! 

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Cuvintele nu își mai au rostul în aceste momente... Drum lin către cer, Alexandra!” este unul dintre mesajele postate. 

”O prietenie uitată, o copilărie plină de amintiri… Au mai rămas amintiri, atât… 

Bunătatea, respectul și finețea voastră au fost prea mult pentru ura, invidia și lăcomia din generația noastră! 

Drum lin spre cer, suflete curate” este un alt mesaj în amintirea Alexandrei și a lui Robert Cehren, cel de-al doilea tânăr care și-a pierdut viața în accident.  

”O inimă bună a încetat sa mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Ne vom aminti cu drag și cu bucurie de ea, de Alexandra Strajeriu. 

A fost un copil bun, un copil care a crescut frumos sub ochii noștri, a fost omul care a completat perfect echipa noastră. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu”.  

”Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate, doi tineri care aveau toată viața înainte și care cu siguranță ar fi ajuns unde și-au propus. 

Robert, poate cel mai sincer și cel mai corect om, un băiat cu un bun simț pe care rar îl mai întâlnești în ziua de astăzi, un om cu un caracter minunat și mai presus de toate un prieten de încredere. În loc să ne mai întâlnim la un fotbal împreună, acum stăm și te așteptăm acasă pentru a te conduce cu toții pe ultimul tău drum... 

Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta... Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme.... 

Dumnezeu să vă odihnească și să vă așeze în împărăția cerurilor...”, au continuat prietenii celor doi tineri.  

Trei persoane au murit și una se zbate între viață și moarte

Robert Cehren a fost înmormântat ieri, în satul natal, Fundu Moldovei.  

În mașină, la momentul impactului, se aflau patru persoane. Alături de Alexandra și Robert, și-a pierdut viața și unchiul acestuia, în vârstă de 40 de ani.  

Cei patru pasageri erau din Pojorâta și mergeau spre Cluj. Trei dintre ei la facultate, iar al patrulea, care era unchiul șoferului, se îndrepta către aeroport de unde urma să ia avionul spre Italia. 

Șoferul autoturismului Skoda se pare că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Astfel, între localitățile Romuli și Telciu, a intrat cu viteză într-o curbă și a pătruns pe contrasens unde s-a lovit puternic de un autocar plin cu călători. Imediat după impact, mașina a ajuns în apele Sălăuței.   

În momentul în care echipele de intervenție au ajuns la fața locului, au găsit în autoturism trei persoane care suferiseră leziuni incompatibile cu viața. O singură persoană a supraviețuit. Este vorba despre Daniel Rusu, un tânăr de 21 de ani, pasionat de fotbal. Acesta se zbate acum între viață și moarte pe un pat de spital.

Din fericire, cei din autocar au scăpat nevătămați. 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close