Antena 3 CNN Actualitate Locale Alexia a murit la 19 ani, chiar de ziua ei, pe "drumul morţii", într-un accident rutier. "De ce, surioara mea? De ce nu ţi-am sărbătorit astăzi ziua de naştere?"

Alexia a murit la 19 ani, chiar de ziua ei, pe "drumul morţii", într-un accident rutier. "De ce, surioara mea? De ce nu ţi-am sărbătorit astăzi ziua de naştere?"

Un destin frânt prea devreme, multe lacrimi lăsate în urmă şi o familie distrusă de durere: Alexia a murit la 19 ani, chiar de ziua ei.

Alexia a murit la 19 ani, chiar de ziua ei, pe "drumul morţii", într-un accident rutier. "De ce, surioara mea? De ce nu ţi-am sărbătorit astăzi ziua de naştere?"
Sursa foto: reporterbuzoian.ro/Facebook
de Milena Niță    |    04 Apr 2023   •   12:23

Tânăra de 19 ani a murit chiar de ziua ei de naştere, într-un accident rutier care s-a produs pe "drumul morţii", DN2, noaptea trecută.

Adolescenta a murit şi o altă persoană a fost rănită, în accidentul rutier care a avut loc în noaptea de luni spre marți, în localitatea Grebănu din județul Buzău.

Fata de 19 ani, care se afla la volanul maşinii, a izbit separatoarele de sens în localitatea Grebănu, de pe DN2, după care s-a răsturnat cu mașina.

Autoturismul mergea din Râmnicu Sărat către Buzău când a intrat în coliziune cu separatoarele de sens. 

Citeşte şiUn bărbat a murit în stația de metrou Piaţa Unirii. Medicii s-au luptat zeci de minute să îl resusciteze

În urma impactului violent, Alexia Raisa, tânăra de 19 ani de la volan, a murit, fiind găsită în maşină de echipajele medicale.

Alexia a fost găsită moartă în maşină de medicii veniţi s-o salveze

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un alt pasager de 20 de ani care era în autoturism a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre prietenul ei.

"Din primele date de la faţa locului, a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2 (E85), în afara localităţii Grebănu, ulterior maşina răsturnându-se. 

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi rănirea unui pasager în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea accidentului rutier.

Tânărul care se afla în maşină era prietenul Alexei, tânăra de 19 ani. El a ajuns la spital cu răni multiple. 

"În urma accidentului rutier produs la Crucea Comisoaiei, la U.P.U. – SMURD a fost transportat un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a suferit policontuzii prin accident rutier: traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, şi multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivelul membrelor superioare, contuzie abdominală, pulmonară şi multiple plăgi.

Pacientul a rămas internat în secţia Chirurgie, pentru tratament şi îngrijiri medicale. 

Prietena acestuia, în vârstă de 19 ani, a decedat la locul accidentului", au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău, potrivit reporterbuzoian.ro.

În jurul orei 02:00, fata, care astăzi își serba ziua de naștere, a decis să meargă la Buzău cu mașina pe care o primise cadou de la părinți, cu intenția de a ajunge la un fast-food. 

A însoțit-o prietenul ei, un tânăr de 20 de ani, aflat pe locul din dreapta în momentul producerii tragediei.

La un moment dat, lipsa de experiență pare să-şi fi spus cuvântul, căci Alexia avea permis de aproximativ jumătate de an. 

O primă ipoteză ar fi aceea că întunericul și neadaptarea vitezei la condițiile de drum ar fi condus la pierderea controlului asupra volanului, pe DN2, cunoscut ca şi "drumul morţii".

"De ce, surioara mea? De ce? De ce nu ţi-am sărbătorit astăzi ziua de naştere, de ce trebuie să ne laşi atât de îndureraţi…

Drum lin către cer, surioara mea, te iubesc mult", a scris fratele Alexiei, pe pagina de Facebook.

DN2, drumul pe care sunt mai multe cruri decât borne kilometrice

Sunt mai multe cruci decât kilometri pe DN2, iar pe unele cruci sunt mai multe nume, după cum nu toate victimele au cruce.  

Sunt 564 de cruci pe DN2 între București și Bacău, mai multe decât cele 550 de borne kilometrice dus-întors

Circa 285 de cruci pe sensul București – Bacău și 279 de cruci când străbați invers drumul din Bacău la București, arată un experiment jurnalist făcut de libertatea.ro.

În România mor circa 2.000 de oameni pe an în accidente rutiere.

×
Subiecte în articol: Buzau accident rutier
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close