Antena 3 CNN Actualitate Locale Alt caz șochează România! Un tânăr şi-a răpit iubita, după ce părinţii fetei au refuzat căsătoria

Alt caz șochează România! Un tânăr şi-a răpit iubita, după ce părinţii fetei au refuzat căsătoria

Alt caz șochează România! Un tânăr şi-a răpit iubita, după ce părinţii fetei au refuzat căsătoria
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Aug 2019   •   08:14

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Slobozia Bradului, ajutat de părinţi şi de un prieten, şi-a răpit iubita, după ce părinţii fetei, în vârstă de 17 ani, din aceeaşi localitate, au refuzat căsătoria tinerilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea

"La data de 29 august, ora 23,15, la sediul Postului de Poliţie Slobozia Bradului s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Slobozia Bradului, sesizând faptul că fiica lui, în vârstă de 17 ani, a fost răpită în acea seară, în jurul orei 19,30, de patru persoane cunoscute, un bărbat şi o femeie, fiul acestora în vârstă de 20 de ani, toţi din comuna Slobozia Bradului, împreună cu încă un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Tâmboeşti, care au pătruns fără drept în curtea imobilului socrului său, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută. Din cercetările efectuate a rezultat că încă din data de 15 august între cele două familii au avut loc întrevederi şi discuţii în vederea căsătoriei copiilor lor, însă cererea a fost în cele din urmă respinsă", a informat IPJ Vrancea. 

Potrivit sursei citate, tânăra a fost identificată pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezenţa tânărului în vârstă de 20 de ani, în căutarea acesteia plecând 26 de poliţişti. 

Pe numele bărbatului din Slobozia Bradului şi al fiului acestuia au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi tragerii acestora la răspundere penală. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tanara rapita casatorie Vrancea
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close