Antena 3 CNN Actualitate Locale Altercație la o școală din Argeş. Un elev de clasa întâi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă

Altercație la o școală din Argeş. Un elev de clasa întâi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă

Altercație la o școală din Argeş. Un elev de clasa întâi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Sep 2017   •   11:57

Un copil în vârstă de şapte ani şi cinci luni, elev în clasa întâi la şcoala din localitatea argeşeană Costeşti, a ajuns de urgenţă la spital, miercuri seară, fiind supus unei intervenţi chirurgicale în urma unei altercaţii cu un coleg, potrivit news.ro.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţan Argeş, Dumitru Tudosoiu, băiatul, elev în clasa întâi, s-a lovit de o balustradă din incinta şcolii, după ce a fost îmbrâncit în pauza de la mijlocul orelor de curs de către un coleg.

Imediat după lovitură, băiatul nu a spus nimic învăţătoarei, continuând orele de curs şi participând inclusiv la ora de sport.

Pe seară, copilul s-a plâns de dureri, iar părinţii l-au dus la Spitalul de Pediatrie, unde medicii au constatat că unul dintre rinichi este deplasat în urma loviturii.

În aceste condiţii, cadrele medicale au efectuat o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

O echipă de anchetă din cadrul IŞJ Argeş s-a deplasat, joi, la şcoala din Costeşti pentru a discuta cu conducerea şcolii şi pentru a verifica împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close