Antena 3 CNN Actualitate Locale Final tragic la Arad: A murit bărbatul împuşcat în parcare de un soţ gelos. Organele sale vor salva vieţile altor oameni

Final tragic la Arad: A murit bărbatul împuşcat în parcare de un soţ gelos. Organele sale vor salva vieţile altor oameni

Presupusul amant împuşcat de un soţ gelos în parcarea unui magazin din Arad a murit. Organele sale au fost prelevate şi vor salva vieţile unor pacienţi din Cluj şi Bucureşti.

Final tragic la Arad: A murit bărbatul împuşcat în parcare de un soţ gelos. Organele sale vor salva vieţile altor oameni
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   12:11

Bărbatul în vârstă de 55 de ani se afla în comă de gradul 4, după ce la finalul săptămânii trecută fusese împuşcat în cap şi apoi înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, de un soţ gelos. El a fost declarat în moarte cerebrală, iar în cursul nopţii de luni spre marţi i-au fost prelevate organele de către echipe formate din medici din Arad, București, Cluj şi Timișoara. 

Parchetul va schimba acum încadrarea juridică din tentativa de omor în omor cu premeditare, pentru soţul gelos care a declanşat această tragedie.

Amintim că vineri, în parcarea unui magazin local, un arădean a pregatit o adevărată execuţie publica concubinei sale şi presupusului ei amant, în persoana bărbatului acum decedat. 

Soţia bărbatului împuşcat i-a luat apărarea şi a spus că nu crede că ar fi avut o aventură extraconjugală, fiind convinsa că atacatorul l-a confundat.

Omul plecase pur şi simplu să cumpere nişte piese de schimb pentru maşina fiicei sale, urmând apoi să îşi ia nevasta, în jurul orei 18:00, de la o şedinţă cu părinţii. Bărbatul era un electrician auto extrem de apreciat în comuna în care locuia şi nimeni nu crede în povestea triunghiului amoros. 

Anchetatorii merg pe ipoteza geloziei

Cu toate acestea, anchetatorii au pus cap la cap întreaga poveste şi au ajuns la concluzia că gelozia a fost cea care a condus la această tragedie. 

”În timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul, având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcându-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa, şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă focul nu s-a declanşat”, se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Atacatorul s-a năpustit apoi spre concubina sa.

”În continuare, inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului (a călcat-o în mod repetat pe cap), până aceasta a rămas inconştientă”, arată sursa citată. Apoi, el s-a întors la bărbatul cu care se afla femeia în maşină şi a continuat să îl atace. ”Imediat după acest moment inculpatul s-a deplasat la persoana vătămată de sex masculin, rămasă în habitaclul autovehiculului şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămâs în gâtul persoanei vătămate”, au mai arătat anchetatorii.

×
Subiecte în articol: Arad crimă pasională
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close