Antena 3 CNN Actualitate Locale Amanta a dat-o în judecată pe soție pentru că i-a afectat imaginea de soție și mamă pe rețelele sociale. Decizia instanței

Amanta a dat-o în judecată pe soție pentru că i-a afectat imaginea de soție și mamă pe rețelele sociale. Decizia instanței

Un triunghi amoros s-a sfârșit pentru un bărbat din Iaşi în instanţă. Asta după ce amanta acestuia a dus-o pe soţie în tribunal, pentru că i-a stricat imaginea pe Facebook.

Amanta a dat-o în judecată pe soție pentru că i-a afectat imaginea de soție și mamă pe rețelele sociale. Decizia instanței
Sursa foto: pixabay
de Cristi Georgescu    |    07 Mai 2021   •   08:59

Totul a început când soția și-a dat seama că bărbatul pe care și l-a ales drept partener o înșela cu altă femeie. Atunci, potrivit celor spune de amantă, rivala sa ar fi scris pe rețelele sociale că ar fi primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu bărbatul. În acest mod, a fost înfățișată drept o persoană imorală și i-a afectat imaginea de soție, mamă și contabilă.  

Cu toate acestea, amanta a recunoscut relația extraconjugală cu ieșeanul, însă i-a cerut soției acestuia să publice sentința finală pe Facebook dar și în presă. 

După ce au citit postările și conversațiile între cele două femei, magistrații au precizat că amanta ar fi primit sume de bani de la bărbat dar nu s-a dovedit că relația ar fi avut acest scop. 

Instanța mai spune că, din conținutul postărilor, nu rezultă că soția ar fi avut intenția de a denigra. 

Amanta a fost obligată de către magistrați la plata a 4.000 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia a fost atacată și se va judeca la Curtea de Apel pe data de 19 mai. 

×
Subiecte în articol: amanta Iași
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close