Antena 3 CNN Actualitate Locale Ambulanță blocată în Drăgășani, din cauza mașinilor parcate neregulamentar: "Corupția și nesimțirea ucid!"

Ambulanță blocată în Drăgășani, din cauza mașinilor parcate neregulamentar: "Corupția și nesimțirea ucid!"

O ambulanţă a rămas blocată pe o stradă din Drăgăşani, din cauza maşinilor parcate neregulamentar. "Corupția ucide, dar și nesimțirea poate face la fel", a scris, luni, pe Facebook, consilierul local Marian Roşca.

Ambulanță blocată în Drăgășani, din cauza mașinilor parcate neregulamentar: "Corupția și nesimțirea ucid!"
Sursa foto: Marian Roşca/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    13 Iun 2022   •   20:19

Marian Roşca, consilier local în Drăgăşani, a publicat, luni, imagini cu o ambulanţă blocată pe o stradă din oraş, în apropierea pieţei, din cauza maşinilor parcate neregulamentar.

Potrivit acestuia, echipajul nu a ajuns la pacient şi a trebuit să-l transporte cu targa până la autospecială.

De asemenea, consilierul spune că Primăria şi Poliţia Locală ar trebui să-şi facă treaba pentru ca astfel de evenimente să nu se mai producă.

"Corupția ucide, dar și nesimțirea poate face la fel.

Ambulanța blocată în Drăgășani de mașinile parcate neregulamentar (poze de la cetățenii din Drăgășani).

S-a discutat de multe ori despre modul în care unele persoane consideră să parcheze autoturismele în mod greșit, obstrucționând accesul pietonilor și al altor autoturisme. De data aceasta o viață poate fi curmată, din cauza neglijenței si a nesimțirii. Ambulanța nu a putut intra la un pacient cu probleme, în zona pieței agro-alimentare din Drăgășani.

Este și datoria autorităților locale, Poliție (Locală) și Primărie, să se asigure că oamenii au unde parca și că nu se parchează neregulamentar, blocându-se căile de acces. Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local prin care propuneam descongestionarea zonei centrale din Drăgășani, prin construirea unei parcări supraetajate în zona Batca, total ignorat de primarul Cristian Nedelcu.

Corupția și nesimțirea ucid!", a scris, luni, pe Facebook, consilierul local Marian Roşca.  

La postarea consilierului, au comentat mai multe persoane, acuzând inconştienţa celor care nu-şi dau seama că autospecialele de intervenţie trebuie să poată interveni în orice situaţie. 

"Doamne fereşte! Cum se poate aşa ceva o viaţă e mult mai importantă decât să stai în scaun şi să aştepţi doar să primeşti.... Căile de acces sau chiar trotuarele nu ar trebui blocate niciodată'', a scris o femeie.  

×
Subiecte în articol: ambulanta Drăgăşani Marian Roşca masini
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close