Antena 3 CNN Actualitate Locale Amendă record pentru o șoferiță care a fugit de polițiști, în Suceava

Amendă record pentru o șoferiță care a fugit de polițiști, în Suceava

O șoferiță de 24 de ani s-a ales cu o amendă record după ce a încercat să fugă de un echipaj de poliţie din Suceava. În mai puţin de 5 minute a încălcat cinci reguli de circulație.

Amendă record pentru o șoferiță care a fugit de polițiști, în Suceava
Sursa foto: stirilesucevei.ro
de Claudia Popovici    |    20 Oct 2022   •   22:20

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din Suceava, iar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Totul a început după ce șoferița a depășit pe linie continuă un echipaj de poliţie şi nu a oprit la semnalele agenților rutieri. 

Într-un final, după o urmările ca în filme, femeia, în vârstă de 24 de ani, a fost blocată în trafic şi oprită de un echipaj de poliţie. 

Pentru gestul ei, dar şi pentru că a încălcat mai multe reguli de circulație tânăra șoferiță a primit o amendă record în valoare de 7.105 de lei, acesta fiind ce mai mare amendă dată până acum de polițiștii rutieri din Suceava, notează stirilesucevei.ro

Mai mult, timp de un an și șapte luni, tânăra nu mai are dreptul să conducă.

Mai exact, șoferița a dat dovadă şi de agresivitate la volan, punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic, după ce a condus haotic, cu o viteză de 170 km/h, a făcut depășiri interzise, inclusiv pe linie continuă și, la un moment dat, a intrat pe contrasens.

Polițiștii atrag totodată atenția cu privire la urmările pe care la pot genera astfel de comportamente în trafic, teribilismul la volan și nerespectarea legislației rutiere putând duce la adevărate tragedii.

 

×
Subiecte în articol: amendă record soferita politisti Suceva
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close