Antena 3 CNN Actualitate Locale Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bacău! Pirotehniştii fac verificări, iar oamenii au fost evacuaţi din clădire

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bacău! Pirotehniştii fac verificări, iar oamenii au fost evacuaţi din clădire

Autorităţile din Bacău sunt în alertă, după ce au primit un apel la 112 de ameninţare cu bombă la sediul Judecătoriei şi Tribunalului Bacău. Poliţiştii și jandarmii au sosit imediat la faţa locului şi au început operaţiunile de evacuare.

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bacău! Pirotehniştii fac verificări, iar oamenii au fost evacuaţi din clădire
Sursa foto: bacau.net
de Sebastian Bădiță    |    06 Apr 2022   •   12:44

Update: Activitățile de verificare a apelului anonim s-au încheiat. Sesizarea nu s-a confirmat. Traficul a fost reluat.

Alerta a fost dată miercuri dimineaţă, atunci când un bărbat a anunțat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv.

Zona de lângă sediul Judecătoriei şi Tribunalului Bacă a fost izolată, iar oamenii au fost evacuaţi din clădire.

Echipele de pirotehnişti fac verificări pentru a stabili dacă există într-adevăr un dispozitiv exploziv.

"Astăzi, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunțat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție pentru a verifica situația de fapt. S-au luat toate măsurile de siguranță pentru protecția cetățenilor. A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Polițiștii pirotehniști efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată. Traficul rutier este blocat de la intersecția străzilor Oituz cu Energiei până la intersecția străzilor Mihail kogălniceanu și Războieni", a transmis, miercuri, IPJ Bacău.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close